Aquesta web utilitza cookies de tercers per tal d'oferir-li una millor navegació. Més informació a Política de cookies D'acord

Graduem ulleres esportives
i màscares de submarinisme

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Avui en dia es molt més senzill que anys enrere, ara, amb la tecnologia freeform de fabricació de vidres graduats es poden fer autèntiques meravelles impensables fins fa poc, i amb uns resultats de nitidesa, confort visual i estètica que satisfaràn al més exigent.

Podem graduar vidres amb altes curvatures, fotocromàtics, vidres polaritzats, podem fer-los amb tints especials per millorar el contrast, i els hi podem aplicar tractaments enmirallats de diferents colors.

Treballem amb les marques més punteres en tecnologia esportiva, Adidas, Bollé, Cébé, Oakley, Rudy project... tenim solucions per tots els gustos i pressupostos.

Si ja tens unes ulleres i vols graduar-les, segurament te les podrem graduar, i si en vols unes de noves graduades, t'aconsellarem en funció del tipus d'esport i graduació, perquè tinguis les millors ulleres adaptades a tu.

Però com que cada cas és particular tant a nivell de gustos estètics com de graduació òptica, recomanem que si teniu qualsevol dubte o petició us poseu en contacte amb nosaltres, o si us és possible, passant per alguna de les nostres òptiques on us informarem extensament de les diferents opcions i sistemes, i podràs triar entre més de 200 models d'ulleres per practicar esport.

 
 
 
 
© 2018 Oliver Òptics